Denne flotte og kunstneriske fotoholder er perfekte for dig, som elsker at fange minder via et billlede. Den kan holde op til 20 billeder

Den har også nogle unikke clips som gør at man kan vælge billeder af alle størrelser og de passer stadig ind perfekt.

Vi har en hjemme ved min familie, og det giver bare sådan en morderne, men også lidt retro følelse når man går forbi den. Vi har kun billeder fra en ferie på den, fordi det giver en god vibe.

Da den har plads til hele 20 billeder,  gør det den optimal for fx en lille lejlighed hvor man ikke har så meget plads til fotos.

Gaveideer til ham og hende

Det er en perfekt, og billig gave, den er nok mest til lidt ældre, nok folk omkring de 20 år og over ville elske at få en.  Det er især også en god gave til alle wanna-be fotograferne, som tager billede hvor end de går eller tager hen.

En af de mange gaveideer kan måske være til når en person bliver 20 år, her kan du tage et billede fra hvert eneste år af deres liv og ligge ved siden af eller hænge dem på, i forvejen.

Anderledes og sjov gave

Som gave er den også mega anderledes og speciel, altså hvornår har du selv fået eller givet noget der bare minder om den? Det betyder at stort set alle som får den foræret bliver overrasket og får et smil på læben. Det er også en sjov gave, så det betyder at man kan finde på super mange gode ideer uden at det bliver en kedelig og nederen gave, som bare skal byttes dagen efter man har fået den.

Du kan købe den via linket lige her: https://designlab.dk/vare/fotoholder-mobile-fotouro/