Som du måske allerede ved, er prisen på Bitcoin eksploderet i det seneste år – dette efter en mere stille periode, efter det store bear marked i 2018. Det har ført prisen på Bitcoin op til at være over $60.000 værd, og mange stiller nu spørgsmålet om, hvornår rammer Bitcoin så de $100.000?

Før vi kan forstå det, kræver det, at vi ved, hvad der ligger til grund for de allerede kraftige stigninger i år. For det er nemlig en del anderledes end det var, sidste gang Bitcoin tog nogle ekstreme spring i prisen. Det så vi nemlig tilbage i 2017 og 2018, hvor Bitcoin var oppe og ramme lige over $20.000. Forskellen på nu, og dengang er, at Bitcoin i langt højere grad er bakket op af store institutionelle investorer, der investerer for kæmpebeløb, og virksomheder, der for alvor tager Bitcoin og andre kryptovalutaer i brug. For bare få år siden, var det kun en hel masse mindre private investorer, der valgte at købe sig ind – primært på grund af FOMO – begrebet, der dækker over “Fear of Missing out”. Mange var altså bange for at gå glip af den overhypede mulighed for, at tjene hurtige og store afkast.

Men vil Bitcoin så ramme $100.000 i værdi – og hvornår?

Først og fremmest er det i virkeligheden svært at vide, og give et klart svar på, netop fordi man ikke kan forudsige fremtiden, og sige noget om, hvad der sker. Når det er sagt, er der flere eksperter og analytikere, der har udtalt sig, at det kan komme til at ske i slutningen af 2021, hvis udviklingen fortsætter på samme måde. Køb Bitcoin er i hvert fald noget, mange allerede har gjort, og som vidner om, at mange tror på Bitcoin.

Dette er baseret på, at netop de store institutionelle investorer er godt i gang med at investere og implementere, mens Bitcoin samtidig i langt højere grad bliver et mainstream aktiv at investere i. Det betyder, at flere små private investorer, bliver eksponeret mere for muligheden om at investere i Bitcoin, da den som aktiv også er blevet tilgængelig for handel på mange forskellige handelsplatforme.

Samtidig er det også væsentligt at nævne børsnoteringen af en af de største kryptovaluta platforme, Coinbase Global, der for nyligt netop blev børsnoteret. Dette fordi det vidner om, og giver et bredt billede af, at Bitcoin og kryptovalutaer bliver mere og mere infiltreret i samfundet, og accepteret af de, der før troede at det var en døgnflue.

I sidste ende er det alle disse begivenheder, der kombineret bliver ved med at understøtte analytikernes og eksperternes tro på, at Bitcoin potentielt kan komme til at blive over $100.000 værd, allerede inden for en overskuelige tidsramme.

Igen er der selvfølgelig ingen, der kan sige det på forhånd, fordi vi ikke kan se ud i fremtiden og sige præcist, hvad det er, der vil komme til at ske med Bitcoins pris. Dette selvom det ser utrolig positivt ud, og mange har stor tiltro til, at det kommer til at ske. Meget tyder i alt fald på det.